keskiviikko 27. helmikuuta 2013

aikainen herätys

tänää meillä ollaan herätty jo seiskalta ja se on meille tosi aikasta, koska usein nukutaan lähemmäs kymppiä jos ei oo herätyskello soimassa aikasemmin.
jani lähti pariks päiväks viroo treenaamaa, ja kun mulla on tänää iltavuoro ni meidän äiti hakee lapset tarhasta ja on niitten kans sit sinne puol kymppii asti ku mä tuun kotiin.
eipä mulla nyt oo oikeen muuta kerrottavaa, mut eilen tehtii tosi hyvää ja helppoo ruokaa ni laitan siitä viel ohjeen tähän :)

 Broilerin koipia, riisiä & kasviksia (katsoin ohjeen pirkka.fi sivustolta mut fiksasin ite hieman)

1rs broilerinkoipireisiä
2 sipulia
1 punainen paprika
1 rs tuoreita herkkusieniä
1 prk tomaatti-valkosipuli pastakastiketta
2,5dl riisiä (itse käytin pirkka pitkäjyväistä riisiä)
kasvisliemikuutio
3dl vettä
paistopussi
1prk fetajuustoa

1. ota broileri huoneenlämpööm puoli tuntia ennen paistamista. leikkaa sipulit ja paprikat reiluiksi paloiksi (ja tietysti kuori sipulit). puolita herkkusienet. laita kasvikset kulhoon ja pyöräytä pastakastikkeessa.

2. laita paistopussi valmiiksi uunipannulle tai -vuualle ja levitä riisit tasaisesti pussin pohjalle. lisää kasvikset ja nosta päälle broilerinkoivet.

3. keitä vesi ja lisää sinne kasvisliemikuutio, kaada kiehuva vesi pussiin. sulje pussi ja leikkaa sen yläkulmaan pieni höyryaukko. kypsennä 200 asteessa uunin alimmalla tasolla 45min, lisää fetakuutiot ja paista vielä 15min. varmista ettei paistopussi kosketa uunin seinämiä, jotta se ei sula.


ite laitoin eilen fetojen kans samaa aikaa kirsikkatomaattei mut jätän ne kyl seuraavaks pois. kasviksia tohon voi tietty vaihdella oman mielen mukaan ja koipienki tilalle vois laittaa vaikka kana tai lihasuikaleita :)

heipsan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti